A Liverpool tiszta lapokat és rugalmasságot biztosít egy nagy plusznak, mondja Jordan Henderson

Ez volt a győzelem módja az Everton-nál, nem csak Ross Barkley veszélyes kihívásánál, ami a Jordan Hendersonon maradt. Ahhoz, hogy egy Jürgen Klopp csapat három pontot üldözhessen, amíg az utolsó nem szokatlan, de a Goodison Parkban a rugalmasság, a védekező szervezet és az erő mélységében jön át, a Liverpool kapitányának szemében jó előrejelzést ad. Sadio Mané komoly szívvel Gabonba utazik. Tovább

„Amíg megnyeri a derbiát, ez a legfontosabb dolog” – mondta Henderson. „De nagyon elégedettek vagyunk azzal, hogy mi nyertünk – megyünk Goodisonba és uralkodunk, különösen a második felében, szilárdan védve, mint egy csapat, győzve a labdát bet365 sportfogadás bónuszok gyorsan és tiszta lapot tartva.Ez fontos. ”

A Liverpool középpályása hallotta, hogy az utóbbi hetekben a csapat védekező elhatározása merült fel. Ronald Koeman hétfőn derby előtt megérintette a témát, amikor ragaszkodott hozzá, hogy Everton csapata ösztönözze a 20 Premier League gólt, amit a Liverpool elismerte ebben a szezonban. Elfelejtette megemlíteni, hogy Everton is elismerte a 20-at, mielőtt Sadio Mané 21-et állított le a Goodison Parkban.

Végül, és annak ellenére, hogy a Liverpool nem érte meg a labdát, amikor az Everton büntetőterületén belül volt, a 27. percig Simon Mignolet nem bet365 internetes fogadóirodák volt megdöbbentve.A sérült Joël Matip távollétében a Liverpool második egymást követő tiszta lapjával, és a Premier League első 1-0-as győzelmével indult el, mivel tavaly december 30-án verte a Sunderlandet a Light Stadionban.

Henderson azt mondta: : „Nagy plusz volt számunkra. Nagyon örülünk egy tiszta lap megtartásának és az utolsó játéknak is [a 3-0 győzelem a Middlesbrough-n]. Úgy nézett ki szilárdan az utolsó pár játékban, ami kellemes.

„A Goodison mindig nehéz játék, így úgy játszottunk, ahogyan tettünk. Mindent megadtunk a 90 percig, és meglehetősen szilárdnak tűntünk. Tényleg védekeztünk, mint egy csapat. Örülünk a célnak, de elégedettek voltak a tiszta lapokkal.Az első félidőben egy kicsit hektikus volt, egy tipikus derby játék, gyors és vad, de úgy éreztem, hogy nagyon jól foglalkozunk, és az első félidő végén elkezdtük uralni a labdát, és ezt a második félidőben vettük fel. amikor a győztesre törekedtünk. ”

A Liverpool felemelkedése a Premier League-ben, a Chelsea mögött, aki a következő hónap végén az Anfield-nél látogat, annyira meglepő a kapitányukkal szemben, mint az Everton elleni ellenfél. „A szezon elején azt mondtam, hogy sok bizalmam és meggyőződésem volt, hogy magasak lehetünk az asztalnál” – mondta Anglia. – Nem láttam okot, amikor megnéztem a menedzserre és a csapatra, és a nyár elhagyásának módjára, miért nem tudtunk kifogást bet365 élő fogadás emelni a trófeákért. Nem meglepő számomra, hogy jól vagyunk. Lehetne jobb is.Vannak olyan játékok, amiket elveszítettünk, amit meg lehetett volna húzni. Vannak dolgok is, amiket javítanunk kell – tudjuk, hogy – de örömmel látjuk, hogy a legtöbb játékban magas szinten voltunk.

„Tudom, hogy mindig azt mondom:„ A következőre koncentrálok játék, de ez az igazság. Nem lehet a végeredményre összpontosítani, és elkezdeni beszélni arról, hogy mit érhet el, ha annyi munka van. Meg kell néznünk a következő kihívást. Ha levette a szemét a labdáról, akkor problémák merülnek fel. Éppen ezért csak a következő teljesítményre fogunk összpontosítani, és megnézzük, hogy hová vesznek minket.

Daniel Sturridge és Emre helyettesítő padjáról való bevezetés a Liverpool-nak további lendületet adott a játék végső szakaszában. derbi.Henderson számára Sturridge visszatérése egy hónapból borjú sérülésekkel – és amikor Philippe Coutinho kiszorul, és Mané hamarosan az Afrikai Nemzetek Kupájához kötődik – ad egy másik emelést Klopp csapatának.

“ Daniel csalódott, hogy nem vett részt, de nem hagyta, hogy befolyásolja őt, és azon a helyen, ahol boldog és hűvös maradt – mondta Henderson. – Tudod, hogy mikor lesz illik, egy nagyszerű plusz, mert annyira jó minőségű. Amikor eljön, és amikor játszik, tudod, hogy varázslatot fog létrehozni és célokat hoz létre. Nem hiszem, hogy olyan tisztanak tűnt volna, mint amilyennek tetszett volna, de a kulcs az volt, hogy egy extra udvart kapott. Ez az, ami ragyogó, szoros érintéssel és mozgalommal.Elfogadja a helyet, eltűnik, a lövés egy kicsit szörnyű, de célunk van.

„Mindannyian ismerjük a tehetségét. Mindenki tudja, hogy milyen nagy játékos lehet számunkra. Minden nagy dolog, amit egy csatárnak meg kell tennie, ragyogó. Csak annyit kell tennünk, hogy olyan jól maradjon, amennyire csak tudunk. Amikor elfér, ő az egyik legjobb ember, és megmutatta, hogy az évek során. Csak idő kérdése, mielőtt újra eljutna a Premier League-be, és remélhetőleg ez lesz a másik futam kezdete. ”